logo poeziepodium Eindhoven
poeziepodia Eindhoven

We zijn dankbaar voor onze samenwerkende partners, maar willen onze donateurs niet vergeten. Bij deze hartelijk dank voor jullie financiële bijdragen, waar mede deze site door mogelijk is gemaakt! Als je Poëthement financieel wil ondersteunen om bijzondere literaire evenementen in Eindhoven te organiseren, of anderszins een bijdrage wil doen, zijn wij daar erg blij mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

poëziepodia Eindhoven

PARTNERS

Stichting Poëthement Eindhoven wil graag een netwerk zijn voor literaire activiteiten in Eindhoven. Vandaar dat u in onze agenda niet alleen onze podia en projecten terugvindt, maar ook die van onze collega’s.

Daarnaast staan we niet alleen in het stimuleren van dichttalent in Eindhoven, maar worden daarin bijgestaan door onze partners.

Deze samenwerkende partners zijn belangrijk voor het slagen van onze projecten en podia. Milieu Educatie Centrum en het Heempark in de Genneper Parken, Vitalis Woonzorg, Vrouw&Kultuur, Bibliotheek deWitteDame in Eindhoven, Stichting Kleurrijke Stad, vele individuele dichters en andere kunstenaars.

Het grote project in 2011`DE DICHTER ONTDEKT - portret van een poëet' is in samenwerking met Bibliotheek Eindhoven tot stand gekomen en mede mogelijk gemaakt door: Rens van Mierlo (Zero40 Studios) - Gemeente Eindhoven - VSB Fonds - Lira Fonds - BKKC - Provincie Noord-Brabant - Nederlands Letterenfonds

LINKS

Enkele links om je interesse in poëzie, schrijven of andere literaire verlangens mee te voeden:

www.bibliotheekeindhoven.nl

www.schrijvenonline.org

www.gedichtendag.com

www.poezieclub.nl

www.list-eindhoven.nl

www.stadsdichtereindhoven.nl

www.kleurrijkestad.nl

www.mecehv.nl

www.dedichterontdekt.nl

www.vrouwdebuutprijs.com